Deze service maakt deel uit van de talrijke voordelen van ons Club+ Gold-abonnement

Opgelet: u hebt 3 maanden de tijd om uw verkopen terug te starten. Na deze termijn kan de verkoop automatisch door de website worden gearchiveerd en kan deze dus niet meer worden herstart.

Om uw bulkverkopen af te sluiten of terug op te starten, doet u het volgende:

  1. Ga naar de pagina voor meerdere wijzigingen
  2. Selecteer de wijziging “Mijn verkopen afsluiten of terug starten”
    mceclip0.png
  3. Selecteer het type wijziging die is gewenst via het vervolgkeuzemenu
    mceclip1.png

    Tip: als u afwezig moet zijn en uw verkoop wilt afsluiten, en deze bij uw terugkomst terug wilt starten, raden wij u aan om de functie “Mijn verkopen afsluiten en terug starten” te kiezen. Het systeem laat u toe om een herstartdatum te kiezen van meer dan 3 maanden in de toekomst, maar de verkopen zullen na deze tijd niet meer terug worden gestart, omdat ze worden gearchiveerd zoals hierboven aangegeven. Kies dus een herstartdatum binnen minder dan 3 maanden.

  4. Selecteer uw items per categorie

    Om alle categorieën te kiezen, doet u het volgende:

    Selecteer mceclip2.png om ervoor te zorgen dat de wijziging wordt toegepast op alle categorieën

    Om specifieke categorieën te kiezen, doet u het volgende:

    Selecteer de categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast
    mceclip3.png
  5. Klik op mceclip4.png

    Tip: Herhaal deze actie voor elke categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast

     

  6. Controleer uw wijzigingen via de overzichtstabel
    mceclip1.png
  7. Klik op mceclip0.png om uw wijziging te valideren