Om in te loggen op uw account

1. Klik op "Aanmelden" of ga naar de aanmeldingspagina
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in

Let op: voer alleen uw bijnaam in het veld "gebruikersnaam" in. Als u uw e-mailadres invult, zal de verbinding met uw account niet mogelijk zijn.

Om uw wachtwoord weer te geven, klikt u op het "oogje".
  3. Klik op "Aanmelden".

Als u wilt dat uw verbinding behouden blijft, ook als u de site sluit, vinkt u "Aangemeld blijven" aan.
Wanneer u terugkeert naar de site, bent u al ingelogd. Gebruik deze functie om veiligheidsredenen niet als u een openbare of gedeelde computer gebruikt.

Om u bij een andere account aan te melden, moet u zich eerst afmelden bij de account die u al gebruikt. Zie Zo nodig uitloggen uit mijn account. Vervolgens kunt u zich aanmelden bij uw andere account.