Facturatie van mijn verkopen

In "Mijn verkoopactiviteit" worden uw verkopen gesorteerd per koper en geklasseerd volgens de fase van de transactie. Volg uw aankopen op, hoe u het wenst: Via Mijn verkoopactiviteit: Alle Via "Mijn verkoopactiviteit", fase per fase(Bijvoorbeeld: Mijn verkoopactiviteit: Te factureren) In beide gevallen klikt u op de knop of op het icoontje in de

Gebruikers die het nuttig vonden: 35 op 221 Lees het artikel

Momenteel is het voor verkopers mogelijk om de verzendkosten die de koper moet betalen volgens twee zeer verschillende methodes vast te leggen.De eerste methode is de methode die wij aanraden, omdat het gaat om een geautomatiseerde methode. Met deze methode kunnen kopers kostensjablonen creëren en deze vervolgens koppelen aan hun items. Na de verko

Gebruikers die het nuttig vonden: 10 op 33 Lees het artikel

Om een verzoek tot betaling dat nog niet werd betaald aan te passen: Ga naar de pagina Opvolging van mijn verkopen: Gefactureerd Vind het verzoek tot betaling dat moet worden aangepast en klik op  het verzoek van uw keuze Kies in het vervolgkeuzemenu voor “Factuur bewerken” Pas uw verzoek aanAls u tijdens deze stap een voorwerp uit het bet

Gebruikers die het nuttig vonden: 9 op 18 Lees het artikel

Om een betalingsherinnering te sturen: Ga naar Mijn verkoopactiviteit : Gefactureerd Zoek de relevante transactie. Verfijn indien nodig uw zoekopdracht met behulp van de zoekmachine en de opties in het uitklapmenu: Klik op Klik in het uitklapmenu op "Een herinnering sturen": de koper ontvangt de betalingsherinnering. Tip: U kunt ook uw

Gebruikers die het nuttig vonden: 13 op 13 Lees het artikel

In "Mijn verkoopactiviteit: Te factureren": Klik op "De betaling vragen". Als er voor deze koper een betalingsaanvraag bestaat die reeds werd verstuurd en nog niet werd betaald, zal het systeem u voorstellen deze te groeperen. Ou Selecter de te groeperen items. Klik op de knop "Groeperen" onderaan de pagina. In "Mijn verkoopactiviteit: Te fa

Gebruikers die het nuttig vonden: 74 op 149 Lees het artikel