U hebt twee mogelijkheden om uw gekochte voorwerpen te raadplegen:

Per voorwerp

Ga naar Mijn aagekochte items: alle. Deze lijst bevat al uw gekochte voorwerpen op Delcampe.

U hebt de mogelijkheid om uw gekochte voorwerpen weer te geven per:

Titel

1. Controleer of de standaardfilter actief is.
  2. Klik op het pictogram Capture_bouton_fl_ches.PNG  in de eerste kolom om de titels te sorteren in oplopende of aflopende volgorde.

Itemnummer

1. Klik op mceclip0.png
  2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu mceclip1.png
  3. Klik op het pictogram Capture_bouton_fl_ches.PNG  in de eerste kolom om de titels te sorteren in oplopende of aflopende volgorde.

Om de geselecteerde weergave te sorteren in oplopende of aflopende volgorde klikt u op de pijlen omhoog en omlaag in de titel van de kolom:

Verfijn indien nodig uw zoekopdracht met behulp van de zoekrobot en de opties in het vervolgkeuzemenu:

Per factuur

1. Ga naar Mijn aankopen: alle
  2. Klik op het tabblad van uw keuze om de transacties die u wilt zien weer te geven:

• Alle : al uw aankopen, gegroepeerd per betalingsverzoek, ongeacht hun actuele status
  • In afwachting van de facturering : de aankopen waarvoor u geen verzoek tot betaling hebt ontvangen
  • Te betalen : de aankopen waarvoor u een verzoek tot betaling hebt ontvangen die nog moeten worden betaald
  • Te ontvangen : de betaalde aankopen die niet zijn aangeduid als ontvangen
  • Ontvangen : de aankopen die zijn aangeduid als ontvangen
  • Gearchiveerd : alle gearchiveerde aankopen

Verfijn indien nodig uw zoekopdracht met behulp van de zoekrobot en de opties in het vervolgkeuzemenu:

Tip: de knop mceclip6.png bovenaan elke pagina stelt u in staat om de weergave van de pagina verder te verfijnen in functie van uw voorkeuren.

Tip: om de artikelen op een factuur te verbergen, klikt u op de pijl naast de profielfoto van de verkoper. mceclip7.png