Inschrijven, inloggen & postcontrole

U hebt de mogelijkheid om u in te schrijven als particulier lid of als professioneel lid. Om u in te schrijven als particulier:   Klik op  of geef het inschrijvingsformulier weer Selecteer het type account dat u wilt Vul de velden van ons formulier in Let op de volgende aanwijzingen:Adres:  Als uw adres erg lang is, deelt u het op en vult

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 8 Lees het artikel

U hebt de mogelijkheid om u in te schrijven als professioneel lid of als particulier lid. Om u in te schrijven als professional:   Klik op  en selecteer het tabblad “Professional” of geef het inschrijvingsformulier weer  Selecteer het type account dat u wilt. Afhankelijk van het gekozen type, zal u om specifieke informatie worden gevraagd Vul

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 3 Lees het artikel

De verificatie van uw Delcampe-rekening verhoogt uw "betrouwbaarheidsgraad" bij andere leden. Naast het vertrouwensaspect kunt u Delcampe ook zonder beperkingen gebruiken (aankoopbeperkingen, deelname aan de verschillende fora,...). Daarom wordt deze dienst, hoewel facultatief, aanbevolen. Er zijn twee soorten verificatie: verificatie per sms en ve

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel

De leden die dit wensen en die hun “betrouwbaarheidsgraad” bij andere leden willen verhogen, kunnen de SMS-verificatie van hun account aanvragen. Deze SMS-verificatie is een gratis en optionele dienst. Het stelt u in staat om om uw Delcampe-account te verifiëren door een code per SMS naar uw mobiele telefoon te sturen. U voert de code die u hebt on

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Aanmelden Afmelden U aanmelden op een andere account Aanmelden Om verbinding te maken met uw account: Klik op of geef de loginpagina weer Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord aan in de daarvoor bestemde velden Klik op  Tip: Als u wilt dat uw verbinding behouden blijft, zelfs als u de web

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 13 Lees het artikel

De postverificatie is een facultatieve dienst waarvoor moet worden betaald. Hiermee kunt u uw account verifiëren door een code naar uw huisadres laten te sturen. Deze code voert u vervolgens in op Delcampe, om adresgegevens in uw account te controleren. Op deze manier kan Delcampe aan andere leden verzekeren dat het adres dat u hebt opgegeven inder

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 12 Lees het artikel