korting na aankopen

  • Konto gelöscht
    Konto gelöscht

    0 Beiträge

    Belgien

    Die Informationen sind nicht mehr verfügbar, da das Konto dieses Benutzers gelöscht wird (DSGVO-Grundverordnung).
  • @dimitri
    Administrator

    830 Beiträge

    Belgien

    Die Informationen sind nicht mehr verfügbar, da das Konto dieses Benutzers gelöscht wird (DSGVO-Grundverordnung).
    • Erstellt am 14.10.2012 um 05:01
    • #412987
    Hallo Marty,


    In zulke gevallen raad ik u aan om uw gespreksgeschiedenis steeds goed te bewaren.

    In dit geval is het aangewezen om een Geschil te starten via "Mijn Delcampe > Rekening> Een geschil openen". Daar legt u dan uit wat er precies is gebeurd. Reageert uw koper na een week niet, mag u de verkoop als geannuleerd beschouwen en kan u uw commissie terugeisen.

    Reageert hij wel, maar gaat hij niet akkoord met uw originele verkoopsvoorwaarden, dan is de koper in fout en mag u de verkoop ook annuleren (en een neutrale of negatieve feedback geven). Krijgt u een wraakfeedback terug, dan doet u beroep op ons en zullen wij deze verwijderen.


    Met vriendelijke groeten,

    Dimitri van het Delcampe Team

  • Konto gelöscht
    Konto gelöscht

    0 Beiträge

    Belgien

    Hallo Marty,


    In zulke gevallen raad ik u aan om uw gespreksgeschiedenis steeds goed te bewaren.

    In dit geval is het aangewezen om een Geschil te starten via "Mijn Delcampe > Rekening> Een geschil openen". Daar legt u dan uit wat er precies is gebeurd. Reageert uw koper na een week niet, mag u de verkoop als geannuleerd beschouwen en kan u uw commissie terugeisen.

    Reageert hij wel, maar gaat hij niet akkoord met uw originele verkoopsvoorwaarden, dan is de koper in fout en mag u de verkoop ook annuleren (en een neutrale of negatieve feedback geven). Krijgt u een wraakfeedback terug, dan doet u beroep op ons en zullen wij deze verwijderen.


    Met vriendelijke groeten,

    Dimitri van het Delcampe Team

    • Erstellt am 15.10.2012 um 05:05
    • #413171
    Die Informationen sind nicht mehr verfügbar, da das Konto dieses Benutzers gelöscht wird (DSGVO-Grundverordnung).