Veiligheid op de website

In dit artikel leggen we uit wat phishing is en geven we je enkele tips om jezelf te beschermen. Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Wat is phishing? Voorbeeld van een phishing-e-mail Hoe kan je je beschermen tegen phishing? Voor welke acties vraagt Delcampe jouw gegevens? Wat is phishing? Phishing is een vorm van fraude die door cyber

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 1 Lees het artikel

Op de website van Delcampe vinden transacties voor 99,8 % in goede omstandigheden plaats.Jammer genoeg hebben we soms echter te maken met pogingen tot oplichting.Zodra we een verdacht item of een verdachte account detecteren, of zodra dit aan ons wordt gemeld, voeren we snel controles uit en nemen we de nodige maatregelen.Aangezien de veiligheid va

Gebruikers die het nuttig vonden: 24 op 36 Lees het artikel

De toegang tot uw Delcampe-account is beveiligd door een wachtwoord dat u kiest wanneer u zich inschrijft. Dit artikel geeft u advies over hoe u dit wachtwoord het beste kunt opmaken en hoe u de meest voorkomende fouten kunt vermijden. Complexiteit Wanneer u uw wachtwoord kiest moet u kiezen voor een paswoord dat complex genoeg is dat een derde par

Gebruikers die het nuttig vonden: 17 op 24 Lees het artikel

Om de veiligheid bij het inloggen op de site te verhogen is er een locatieverificatiesysteem aangebracht. Als het systeem een verschil detecteert tussen de locatie die in uw account is gedefinieerd en de locatie die overeenkomt met het IP-adres dat bij het inloggen wordt gebruikt, wordt er een e-mail naar uw persoonlijke mailbox gestuurd en ziet u

Gebruikers die het nuttig vonden: 7 op 22 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden