Verkoopgerelateerde problemen oplossen

In uw verkoopvoorwaarden kunt u bepaalde bestemmingen bepalen voor de levering van uw items. Deze bestemmingen bepalen welke leden kunnen kopen of kunnen bieden op uw verkopen. Indien een bestemming niet is geselecteerd, zullen kopers die er wonen niet kunnen bieden op items in uw winkel en zullen ze deze items niet kunnen kopen. Als een lid contac

Gebruikers die het nuttig vonden: 10 op 11 Lees het artikel

Als u een artikel ten onrechte als "betaald" hebt gemarkeerd kunt u de transactie in het tabblad "Te verzenden" van de rubriek Verkoopactiveit en wordt het volgpictogram "Betaling ontvangen" aangevinkt. Om de situatie te herstellen: Ga naar "Mijn verkoopactiviteit": Te verzenden" Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Betaling ontvan

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 11 Lees het artikel

Als u per ongeluk een item als "verzonden" hebt gemarkeerd kunt ude transactie terugvinden in het tabblad "Verzonden" van de rubriek Verkoopactiviteit en wordt het volgpictogram "Verzonden item" aangevinkt. Om de situatie te herstellen: Ga naar "Mijn Verkoopactiviteit": Verzonden" Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Verzonden obje

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 2 Lees het artikel

Indien u geen transacties wenst aan te gaan met een bepaald lid dan kunt u hem/haar op uw zwarte lijst plaatsen. Deze functie voorkomt dat hij in uw winkel koopt.  Om een lid op de zwarte lijst te zetten: Ga naar de pagina "Mijn zwarte lijst: kopers"   Klik op  Geef de gebruikersnaam en de reden op Klik op  Er verschijnt een bevestigingsber

Gebruikers die het nuttig vonden: 7 op 8 Lees het artikel

Als u een probleem hebt met uw koper, bieden wij u de mogelijkheid om een geschil te openen. Deze functie stelt de leden in staat om hun problemen op te lossen en geeft hen de mogelijkheid om hun standpunt uit te drukken. Door een geschil te openen, richt u zich rechtstreeks tot uw koper. Het Delcampe-team wordt slechts van het bestaan van uw gesch

Gebruikers die het nuttig vonden: 21 op 41 Lees het artikel

Na ontvangst van het betalingsverzoek heeft de koper 14 dagen de tijd om te betalen. Als de koper niet reageert heeft de verkoper verschillende keuzes: Een herinnering sturen contact opnemen met de koper via het Delcampe berichtensysteem Een geschil openen   Een herinnering sturen Na 7 dagen zonder betaling heeft u de mogelijkheid om een herinn

Gebruikers die het nuttig vonden: 13 op 18 Lees het artikel

Na ontvangst van het betalingsverzoek heeft de koper 14 dagen de tijd om de aankoop te betalen. Indien na afloop van deze termijn de betaling niet door de verkoper is ontvangen, kan deze laatste : Een geschil openen De verkoop annuleren Een geschil openen Ga naar de rubriek Mijn geschillen Kies het statuut "verkoper" en geef het itemnummer op

Gebruikers die het nuttig vonden: 42 op 56 Lees het artikel

Delcampe biedt u de mogelijkheid om een geschil te openen wanneer u een negatieve evaluatie hebt ontvangen die u onterecht vindt. Door een geschil te openen, richt u zich rechtstreeks tot uw verkoper. Het Delcampe-team wordt slechts van het bestaan van uw geschil en van uw vraag om bijstand op de hoogte gebracht wanneer u een bemiddeling vraagt. Om

Gebruikers die het nuttig vonden: 18 op 26 Lees het artikel

Wanneer een voorwerp te koop wordt aangeboden, wordt aan de verkoper gevraagd zich ervan te vergewissen dat dit in overeenstemming is met onze Gebruiksvoorwaarden. Als we echter vaststellen dat bij de verkoop van een voorwerp onze Gebruiksvoorwaarden niet wordt nageleefd, wordt deze verkoop gesloten door een moderator of door een lid van het Delcam