Beheer van mijn verkoop

Door kostensjablonen te gebruiken worden uw kosten duidelijk aangegeven in uw verkoopvoorwaarden. De koper zal gemakkelijk kunnen bepalen en berekenen welke kosten hij moet voorzien voor de aankoop van het item, al naargelang zijn geografische zone, de verzendmethode die hij kiest uit de verzendmethoden die u aanbiedt, ... Uw verkoopvoorwaarden zul

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel

Nadat u een item te koop hebt aangeboden, kunt u het beheren in Mijn te koop aangeboden items: Actief. Om ontvangen biedingen te bekijken, raadpleegt u Mijn te koop aangeboden items: Actief met biedingen.

Gebruikers die het nuttig vonden: 8 op 35 Lees het artikel

U kunt op twee mogelijkheden uw verkochte items raadplegen: Per item via Mijn verkochte items: Alle Per factuur via Mijn verkoopactiviteit: Alle

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 9 Lees het artikel

Raadpleeg uw verkoopstatistieken door uw periode te selecteren via het uitvouwmenu. Er zijn meerdere keuzes beschikbaar, waaronder de gepersonaliseerde periode. Hiermee kunt u een datumbereik instellen. Op deze pagina vindt u ook een grafiek van de vooruitgang van uw opbrengsten. Deze statistieken worden vergeleken met de vorige periode in de tabel

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 13 Lees het artikel

Wanneer een verkoop is geannuleerd kunt u de beoordeling niet meer wijzigen. Als u de beoordeling die u hebt opgegeven wilt wijzigen moet u eerst het annuleringsverzoek dat u voor de verkoop hebt ingediend, annuleren. Deze annulering moet uiterlijk 60 dagen na het einde van de verkoop plaatsvinden. Om een geannuleerde verkoop te annuleren : Ga na

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 10 Lees het artikel

Deze functie maakt deel uit van de vele voordelen van de Club+ Gold en Club+ Silver-abonnementen. Dit artikel legt u uit hoe u uw verkopen kunt exporteren in CSV-formaat (Unicode UTF-8). U kunt uw verkopen exporteren vanaf de volgende pagina's:  Mijn te koop aangeboden items: actief Mijn te koop aangeboden items: actief met biedingen Mijn onverk

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 1 Lees het artikel

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Een verkoop zonder bod afsluiten Een verkoop met biedingen afsluiten Meerdere verkopen tegelijkertijd afsluiten   Een verkoop zonder bod afsluiten Via de pagina van mijn te koop aangeboden items Gaat u naar Mijn te koop aangeboden items: Lopend Zoek de af te sluiten verkoop. Verfijn indien nodig

Gebruikers die het nuttig vonden: 5 op 11 Lees het artikel

Onder « Mijn te koop aangeboden items : Ontvangen lagere biedingen », klikt u op de knop « Beantwoorden». U kunt: Het lager bod aanvaarden Een tegenbod plaatsen Het lager bod weigeren

Gebruikers die het nuttig vonden: 4 op 48 Lees het artikel

Onder « Mijn te koop aangeboden items: Ontvangen groepsbiedingen », klikt u op de knop « Antwoorden». U kunt: Het lager bod aanvaarden Het lager bod weigeren

Gebruikers die het nuttig vonden: 4 op 29 Lees het artikel

Op Delcampe hebt u de mogelijkheid om de uitgevoerde transactie te beoordelen. U kunt uw verkoper of koper een beoordeling geven van 100 %, 75 %, 50 %, 25 % of 0 %, op basis van de kwaliteit van de transactie. U hebt ook de mogelijkheid om “enkel commentaar” achter te laten, wat overeenkomt met een neutrale beoordeling, die het beoordelingspercenta

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 3 Lees het artikel

Een beoordeling kan alleen worden gewijzigd binnen een termijn van 60 dagen na het einde van de verkoop. U kunt een beoordeling alleen wijzigen naar een hoger cijfer of naar een “Enkel commentaar . Voorbeeld: van 50 % naar 100 % of van 100 % naar “Enkel commentaar”.  U kunt uw beoordeling op twee verschillende manieren wijzigen: Via de objectpagin

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 9 Lees het artikel