Als koper kunt u een prijsvoorstel doen waarbij de huidige prijs met 5% tot 50% wordt verlaagd. De verkoper beslist of hij uw bod al dan niet aanvaardt zodra hij het heeft ontvangen.
Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe dien ik een lager bod in?

1. Ga naar de pagina van het item dat u interesseert
  2. Klik op “Een lager bod indienen” onder de resterende tijd van de verkoop
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Geef het bod aan dat u wilt indienen of selecteer één van de weergegeven bedragen.
  4. Klik op “Bevestigen
  5. De bevestiging dat uw bod is verzonden verschijnt op het scherm

Waar vind ik mijn lagere biedingen?

U vindt uw lagere biedingen op de pagina Mijn biedingen: lager