Als verkoper hebt u de mogelijkheid om lagere of groepsbiedingen op de items in uw winkel te aanvaarden.

U kunt ook het maximale kortingpercentage bepalen waarvoor u een bod wilt ontvangen, alsook de minimale termijn na het te koop aanbieden en de al dan niet automatische aanvaarding van de ontvangen biedingen.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

U gaat akkoord met het ontvangen van lagere of groepsbiedingen

1. Ga naar“Mijn winkel: parameters”
  2. Om lagere biedingen te aanvaarden, vinkt aanmceclip0.png
  3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het kortingpercentage dat u bereid bent te aanvaarden:mceclip1.png
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de minimale termijn waarna u akkoord gaat met een lager bod: mceclip2.png
    De mogelijkheid om een lager bod te doen, zal na deze termijn bij de andere leden verschijnen.
  5. Klik rechts onderaan het scherm op mceclip4.png.

Tip: U kunt ervoor kiezen om automatisch biedingen te aanvaarden die niet meer dan een bepaald percentage onder uw huidige prijs liggen: mceclip3.png

U wilt geen lagere of groepsbiedingen ontvangen

1. Ga naar“Mijn winkel: parameters”
  2. Vink aanmceclip5.png
  3. Klik op mceclip4.png rechts onderaan het scherm.