Indien u uw wachtwoord bent vergeten

1. Klik op "Aanmelden" linksboven op het scherm
  2. Klik in het venster dat verschijnt onder "Aanmelden" op "Paswoord of gebruikersnaam vergeten?".
  3. Typ uw gebruikersnaam of e-mailadres en klik op "Versturen
  4. U ontvangt een e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen
  5. Klik op "Uw wachtwoord opnieuw instellen"
  6. Voer een nieuw wachtwoord in
  7. Klik op "Bevestigen". U wordt automatisch verbonden met uw account
  8. Gebruik dit wachtwoord bij de volgende verbinding.

De ontvangen e-mail is 24 uur geldig. Na deze termijn moet u opnieuw een verzoek doen. U kunt maximaal 3 maal per dag verzoeken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Elke poging heeft tot gevolg dat een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt verzonden. Alleen de meest recente e-mail zal u toelaten om uw wachtwoord te wijzigen.