Aanbevolen artikelen

In dit artikel vindt u een video-tutorial van onze Klantenservice om u te helpen het nieuwe tabblad "Betalingen" op de site beter te begrijpen. Neem een kijkje!

Gebruikers die het nuttig vonden: 8 op 46 Lees het artikel

Wij zijn ons ervan bewust dat wanneer één van onze diensten niet operationeel is uw mogelijkheid om uw transacties te beheren wordt beperkt. Daarom streven we ernaar om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het doel van dit artikel is om in detail te beschrijven hoe we bij Delcampe reageren op storingen en hoe we u op de hoogte houden van d

Gebruikers die het nuttig vonden: 28 op 93 Lees het artikel

Vanaf 16 januari 2024 is Delcampe begonnen met de verbetering van het betalingssysteem. We leggen in dit artikel de uitgevoerde en aankomende wijzigingen uit. Deze wijzigingen betreffen de geschiedenis van de bestaande kosten en de creatie van een nieuw tabblad op de website, het tabblad ‘Betalingen’. Geschiedenis van de kosten De vroegere situatie

Gebruikers die het nuttig vonden: 4 op 43 Lees het artikel

Na de wijzigingen aan de site en in het bijzonder het verschijnen van de pagina "Betalingen" op 16 januari kunnen de icoontjes "Betaling verzonden" en "Betaling ontvangen" niet meer handmatig aangevinkt worden. We leggen deze verandering hieronder uit: Voor verkopen die tot 16 januari vóór 10.00 uur zijn gedaan, is het mogelijk om de pictogrammen

Gebruikers die het nuttig vonden: 3 op 19 Lees het artikel

Meest populaire artikelen

Om in te loggen op uw account Klik op "Aanmelden" of ga naar de aanmeldingspagina Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in Let op: voer alleen uw bijnaam in het veld "gebruikersnaam" in. Als u uw e-mailadres invult, zal de verbinding met uw account niet mogelijk zijn. Om uw wachtwoord weer te geven, klikt u op het "o

Gebruikers die het nuttig vonden: 9 op 59 Lees het artikel

Om u uit te schrijven Maak verbinding met uw account Ga naar ons uitschrijvingsformulier Selecteer de af te sluiten account(s) Vink de reden aan waarom u dit account/deze accounts wilt afsluiten Klik op "Sluiting van de rekening bevestigen"  Opgelet: een account met een negatief saldo kan niet worden afgesloten. Om uw account te sluiten, moet u

Gebruikers die het nuttig vonden: 31 op 121 Lees het artikel

Om een verkoper te vinden en zijn/haar winkel te bezoeken: Gaat u naar Op verkoper zoeken Voert u de gebruikersnaam van de verkoper in Klik op de knop "Zoeken" Om een verkoper van Club + Gold te vinden en zijn/haar winkel te bezoeken: Gaat u naar Op verkoper zoeken Kies de verkoper uit de "Lijst met verkopers Gold" van Delcampe.net en duid zij

Gebruikers die het nuttig vonden: 73 op 132 Lees het artikel

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Wat is DAC7 en vanaf wanneer is de richtlijn van toepassing? Op welke verkopers is deze wet van toepassing? Welke informatie moet worden verstrekt? Waar kan ik mijn fiscaal identificatienummer (FIN) vinden? Hoe kan ik mijn gegevens invullen? Wat gebeurt er als ik mijn gegevens niet verstrek? Bij welke

Gebruikers die het nuttig vonden: 121 op 194 Lees het artikel

In "Mijn aankoopactiviteit" worden uw aankopen gesorteerd per verkoper en geklasseerd volgens de fase van de transactie. Volg uw aankopen op, hoe u het verkiest: Via Mijn aankoopactiviteit: Alle Via "Mijn aankoopactiviteit", fase per fase(bijvoorbeeld: Mijn aankoopactiviteit: In afwachting van factuur) In beide gevallen klikt u op de knop of op

Gebruikers die het nuttig vonden: 53 op 238 Lees het artikel