Zodra een transactie is gemarkeerd als betaald, zijn de gegevens met betrekking tot het verzenden van de betaling niet meer beschikbaar.


Om opnieuw toegang te krijgen tot deze gegevens, moet u de onderstaande procedure volgen:

  1. Ga naar "Mijn opvolging van aankopen: Te ontvangen"

  2. Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Verzonden betaling”

    icone_paiement_envoy_.jpg

    De transactie wordt dan geopend in het tabblad "Te betalen"
  3. Ga naar "Mijn opvolging van aankopen > Te betalen"

  4. Klik op de knop  naast de transactie.
  5. Verzend uw betaling opnieuw