Vandaag ontving ik volgende email:
--------------------------------------------------------------------------------
Money Received
Dear Moneybookers customer,
Greetings from moneybookers.com! We would like to inform you that you have received a payment from
hilip_coelho@verizon.net." class=a0108>philip_coelho@verizon.net.
Payment Details
Amount: EUR 359.56
ID: 49573824
Subject: You must use the link below to accept the payment.
Note:https://
www.moneybookers.comLink (http)/accept.php?payment_id?=49573824
Your money is waiting for you : https://
www.moneybookers.comLink (http).
We hope you enjoy your cash.
1) er is helemaal geen geld op mijn Moneybookers rekening gestort
2) ik verwachtte geen geld en zeker niet zulke som
3) klik nimmer op de links in zulke emails, maar log steeds in via een link aangemaakt in je favorieten op je PC, zo ben je zeker op de enige echte Moneybookers-site terecht te komen
4) wanneer gaan die lui die proberen aan je gegevens te geraken door zulke mails rond te zenden, eindelijk eens opgepakt worden?